torsdag den 17. januar 2013

Held i uheld.


Man siger tit at noget var held i uheld, som f.eks. hvis man gled i en banan, men fandt en 1000 kroneseddel mens man lå der på fortovet med brækket ben. Spørgsmålet er jo så om dette kan opveje de mange uger man skal have benet i gips. Hvad nu hvis det var en million man fandt. Kunne det så opveje det. Er det hele et spørgsmål om hvor heldig man er i uheldet. Hvad nu hvis det var hundrede milliard millioner man fandt, men så samtidig brækkede ryggen og blev lam resten af livet. Ville man så stadig synes det var held i uheld, eller bare forbandet uheldigt.

 For et stykke tid siden blev en kvinde i København kørt ned. Dette sker jo hver dag, men denne kvinde blev kørt ned af en lægeambulance. Det vil sige at der både var en ambulance og en læge på stedet med det samme. Man må jo formode at hun har fået øjeblikkelig hjælp. Synes hun det var heldigt at det var en ambulance der kørte hende ned, eller synes hun bare at ambulancekøreren var en forbandet idiot, selvom han sikkert er sprunget ud af bilen for at yde førstehjælp. Har hun sagt: Nej hvor heldigt at du var lige her.

Hvis man forstuver et eller andet, kan man opleve at nogle siger: Du er da heldig at den ikke er brækket.
Ja jeg føler mig fandme også heldig lige nu hvor det gør helvedes ondt. Man kan jo så passende svare at han fandme er heldig at man ikke brækker næsen på ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar