lørdag den 23. februar 2013

Endelig blev jeg millionær.


Nu er det endelig lykkedes, for jeg har fået denne mail. Nu mangler jeg bare lige at sende mit konto nummer til denne flinke mand, som vil forære mig mange millioner:

Kære ven,

Tilgiv mit bruger dette betyder at nå dig, men jeg kan ikke tror på nogen anden måde af udlejning bekendt hastesag ved hånden. Jeg ved ikke faktisk, hvis dette er det rette medium til at kommunikere med dig, men jeg har ikke nogen alternativ lige nu i betragtning af den uophørlige breve fra banksektoren myndighed tilbageholde midler. Dette brev af høj fortrolighed og derfor vil jeg værdsætter du behandle med allerstørste modenhed og fortrolighed.

De involverede beløb er US$ 7,5 M, og det er sikkert i den afdøde kodede konto. Flere detaljer vil blive videresendt til du kun hvis jeg modtage din positive respons gennem min private postkasse: (
gilbertmelue@hotmail.com) har jeg besluttet at dele med dig provenuet af påstanden om nedarvning. 35% vil være for dig tilfredsstillelse og input. 30% vil blive brugt til at bygge et børnehjem i afdøde, som han ønskede før sin død i dit land og 35% vil være for mig.

Jeg er en ædel mand med familien og et navn til at beskytte og derfor vil opfordre dem til at behandle med løbetid. Komme tilbage til mig for yderligere oplysninger.
Tak
Barr.Gilbert Melue Esq.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar