søndag den 24. marts 2013

Bliv homo, ellers er du er fyret.


Søndag var der en stor demonstration i Paris. Arrangørende siger der var 1,4 millioner. Politiet vurderer at der var omkring 300.000. Demonstrationen handlede om at Præsident Francois Hollandes planer om at legalisere homo ægteskaber. Dette var der så mindst 300.000 der syntes var en dårlig ide. Det endte med kampe imellem demonstranter og politiet.

Den militante homoklub Tvangspulerne udtaler, at det var godt at homopolitiet gav demonstranterne nogle bank, for de vil have kirkens velsignelse til at røvpule hinanden. De mener at biblen er forældet, og hvis den var blevet skrevet i dag, så ville Jesus have været transvestit homo. De truer med flere terrorplaner, hvor de blandt andet vil bryde ind i kirker under gudstjenesterne og røvpule alle kirkegængerne. Den trussel er der dog flere i den katolske kirke der tager med ophøjet ro. For som de siger, så er de blevet røvpulet siden de var kordrenge.

Danmark er jo et af forgangslandene når det gælder homovielser. Dette forklares blandt de franske demonstranter med, at mange af vores politikere jo er homoer. ”I er et land ledet af bøsser” som en af dem skreg ind i journalistens mikrofon. I øvrigt en mikrofon der var formet som en stor sort pik. For også blandt journalisterne på Tv2 er mange bøsser.

Ifølge Danmarks Statistik vil den danske befolkning været udryddet i 2080, da størstedelen af befolkningen på det tidspunkt vil være homoer. Deres dystre udsigter handler blandt andet om, at det til den tid vil være umuligt at få et job, medmindre man er homo. Enkelte arbejdspladser har allerede indført homoreglen. Det gælder Det Kongelige Teater, Tv2 og de fleste at frisørsalonerne. De fleste partier til venstre for Dansk Folkeparti menes snart at følge trop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar