tirsdag den 12. marts 2013

Guds stedfortræder kan lide analsex.


Paven gik jo fornyligt af. Så nu skal der vælges en ny stedfortræder for Gud. Katolikkerne har helt egenrådigt taget patent på dette. Stedfortræder for Gud. Findes der en titel der er mere prangende. De 115 kardinaler skal blive enige, før en gammel og vindtør mand kan skrive dette på visitkortet. Hvis det virkelig er en stedfortræder for Gud, burde Gud så ikke udvælge denne. Burde han ikke skrive med fede typer på himlen hvem dette skulle være. Nu foregår dette så i stedet ved at han bliver valgt af repræsentanter for katolikkerne. Dette er kun mænd. Kvinder er ikke inviteret. Gud regner nemlig ikke kvinder for noget. I hvert fald ifølge katolikkerne.

Hvem det bliver, er omgærdet af stor mystik, indtil der stiger hvid røg op fra det Sixtinske Kapel i Vatikanet. Selv blandingen der kan gøre røgen hvid er hemmelig. Alt er hemmeligt i Vatikanet. Selv præster der har misbrugt børn kan opretholde deres hemmeligheder her. Selvfølgelig indtil presset fra omverdenen bliver så stort at man er nød til at udbetale erstatning til ofrene.

En katolsk præst er ved at lære en ung dreng at onanere.

”Det er dejligt det her”.

”Ja og når du er gammel nok, kan du bruge din egen tissemand”.

 
Den nyuddannede katolske præst skrifter for første gang. En mand kommer ind og fortæller at han har haft frække tanker om andre kvinder end hans kone! Præsten slår op i sin store bog under "Frække tanker". Manden får at vide at han skal bede 30 gange næste måned. En ny mand kommer ind og fortæller at han har været utro. Præsten slår op under utro. Bed 100 gange næste uge. Den 3. mand kommer ind og fortæller at han har haft analsex med hans kone. Præsten slår op analsex, men finder intet. Præsten lister ud og hen til den yngste kordreng. Han spørger stille: "Hvad skal man gøre hvis man har haft analsex?"

Den lille kordreng svarer så præsten: "Jo altså, ærkebiskoppen plejer at give mig pomfritter og cola".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar