torsdag den 21. marts 2013

Kan Gud ikke lide Batman?


I går var der katastrofe alarm i Vatikanet, for man frygtede at pavens hjemmeside var under hackerangreb. Imellem alle debatterne om hvordan man bedst misbruger en kordreng, var der nemlig et indlæg om Batman. Dette fandt man så udsædvanligt, at den store undersøgelses mission blev sat i gang. Vatikanets største computerekspert blev tilkaldt, for Batman er jo virkelig farlig. Han fanger jo forbrydere, og dem er der jo en del af i den katolske kirke.

Til pavens lettelse var det ikke et hackerangreb, men blot en katolik der synes om Batman. Dette er selvfølgelig usædvanligt. Hvis det havde været Robin, havde det været lettere at forstå. En dreng med underbukserne uden på tøjet må jo være guf for enhver katolik.

Lidt ”sjovt” at man sætter det store undersøgelses apparat i gang fordi Batman nævnes på pavens hjemmeside, når alle beskyldninger om pædofile præster ikke gør det. Dette fejes behændigt ind under pavens bulede gulvtæppe. Der er efterhånden fejet så meget ind, at paven har en lille trappestige for at kunne bestige tæppet.

”Jeg vil gerne bekende mine synder”.

”Har du nu set Batman film igen”.

”Nej, nej. Så slemt har jeg ikke syndet. Jeg har kneppet en kordreng i røven indtil han besvimede”.

”Det er da ingen synd. Gå du bare hjem og fortsæt med det”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar