torsdag den 7. marts 2013

Kvinderne er det svage køn.


I dag er det Kvindernes Internationale Kampdag/ Kvindedag. Ingen tvivl om at der for år tilbage var behov for sådan en dag, men hvor skal der lige kæmpes nu. De tre regeringspartier er alle ledet af kvinder, og det samme er regeringens støtteparti. Hvor meget mere vil kvinderne have. Er vi nu i virkeligheden nået der til, hvor vi i stedet behøver en International Mandedag. Er ligestillingen ikke nået for længst, eller hvor findes den ikke lige. Er kvinderne først tilfreds, når det ad forskningens vej lykkedes at gøre en mand gravid.

I et parforhold er det selvfølgeligt vigtigt med en form for ligestilling, men man finder vel naturligt de ting som man er bedst til. Kvinder er bedst til at gøre rent, lave mad og passe børnene. Manden er bedst til at styre fjernbetjeningen, køre bilen og ligge på sofaen med avisen. Er det ikke ligestilling når man har hver sine pligter? Fungerer et parforhold ikke bedst når man bestemmer over hver sit område. Kvinden bestemmer i køkkenet og badeværelset hvor vaskemaskinen står, og manden i stuen og soveværelset. Børnene er selvfølgelig og naturligt kvindens ansvar. Det er jo hende der har født dem og får dem i tilfælde af en skilsmisse.

Det er jo videnskabeligt bevist at manden er kvinden overlegen i størrelse på hjerne. Ligesom de er overlegne rent fysisk. Derfor er det vel bedst at manden styrer verden og kvinderne fiser tilbage til køkkenet. De laver jo rod i verdensordnen med alt deres menneskelighed. Verden har ikke brug for empati og bløde værdier. Næh, vi skal have nogle flere kanoner og krige.

Hvis man kigger tilbage i tiden og vurdere hvor de største fejltagelser i verdenshistorien har været, så var det sikkert da man gav kvinderne stemmeret. Verden var meget mere enkel før det. Manden bestemte og kvinden adlød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar