torsdag den 14. marts 2013

Pave Svans overtager Vatikanet.


Så blev den nye pave valgt. Man kan sige meget om Vatikanet, men de forstår virkelig at vælge deres paver med omhu. Den tidligere havde en fortid som nazist. Pave Frans så passivt til imens militærjuntaen i Argentina myrdede løs på befolkningen. Han kunne med kirkens magt have gjort noget for at forhindre dette. Det gjorde han så ikke. Belønningen blev så en pavetitel. Eller stedfortræder for Gud, som de kalder det. Pave Svans er selvfølgelig ældgammel. ikke fordi det er et krav for at blive pave, men man vil åbenbart helst have en der allerede lugter af jord. Af jord er du kommet. Til jord skal du blive. Nå ja. Du lugter så allerede af jord.

Katolikker i alle lande håber på at pave Svans vil reformere Vatikanet. Jamen så er det da også den helt rigtige at vælge. Han er jo ældre end Vatikanet. Blandt dem der håber, er de mange ofre for pædofile præster. Det skal de så nok ikke lige regne med, for det er jo en del af den katolske kirke på grund af deres cølibat. Mennesker har jo drifter, og når man forbyder dem, så bryder de jo tit ud på en uheldig måde. Lad dem dog dyrke sex med voksne kvinder, i stedet for at de lader det gå ud over børn. Kan det virkeligt være værre at lade præsterne dyrke sex med voksne kvinder, end at holde hånden over de pædofile svin.

Om en pædofil er katolik eller hvad tro han nu har, så er det satme forkert. Pædofile burde have hamret deres pik flad med en lægtehammer, og have stoppet en bundgarnspæl op i røven, før man lossede alle deres tænder ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar