mandag den 18. marts 2013

Rolf er ren.


Så kom dagen endelig, hvor også Rolf Sørensen indrømmede dopingmisbrug. Han har ligesom alle de andre hårdnakket nægtet igennem alle årene. Han var en af de sidste danske store ryttere der manglede at bekende. Rolf er ren har det lydt igennem årene. Ja det var fandme ikke hans blod der var rent, og heller ikke hans samvittighed.

Han plejer at være kommentator under Tour de France. Kan han virkeligt fortsætte med det. Er han værdig til det. Eller skal han nu have sit eget cykelhold som alle de andre store danske doping syndere. Burde man ikke give sådan en mand livsvarigt karantæne fra alt der har med cykelsport at gøre. Kan sådan en mand virkelig sidde og skulle kommentere den største cykel begivenhed en gang om året. Burde TV2 ikke smide ham på porten og tvinge ham til at cykle hjem. Uden doping.

Indser Rolf, Bjarne Fis og alle de andre ikke, at de har været med til at ødelægge cykelsporten. De har snydt og bedraget, og indrømmer nu årtier efter og forventer tilgivelse. De indrømmer så lang tid efter at det er pinligt. De indrømmer så mange år efter, at de ved de ikke rigtig kan få nogen straf.

Fuck dig Rolf. Du har snydt alle dine fans. Du er en svindler, løgner og et usselt menneske. Tag din lortecykel og forsvind ud i horisonten sammen med alle de andre svindlere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar