onsdag den 20. marts 2013

Så blev røvpuleren frikendt.


Så blev den radikale homo gøgler Uffe Elbæk frikendt for nepotisme. Statsrevisorerne var ikke enig med den generelle opfattelse i at det er nepotisme, at han havde sørget for en stor indtjening til sin mands gøglerskole.

Skolen hedder Akademiet for Utæmmet Kreativitet. Ved ikke helt om denne kreativitet også indebærer røvpuling og skjulte bidrag fra regeringens medarbejdere. Fakta er i hvert fald at Uffe sørgede for at en del arrangementer blev holdt på skolen. Selvfølgelig til tårnhøje kuvertpriser. Dette mente Uffe ikke var noget problem, for der var faglige og logistiske grunde til det, som han smukt udtrykte det. Dette var statsrevisorerne overraskende nok enig i. Kuvertpriserne fik han dog kritik for.

Nu er det jo så jeg tænker. Er alle statsrevisorerne også homoer. Ligger de og får den i røven af Uffe og hans mand. Nepotisme er at forfordele dem man kender. Hvordan i alverden kan han blive frikendt for det. Går nepotismen endnu højere op. Er der en slags homo mafia i Danmark. Er det sådan at røvpulerne beskytter hinanden. Den ene røv redder den anden.

Jeg er sådan set ligeglad med hvor meget de røvpuler hinanden, men når det ligefrem påvirker statskassen, så er det sgu da et problem. De skal kraftedme ikke røvpule hinanden for statens penge. Det kan de sgu gøre for deres egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar