mandag den 11. marts 2013

Så slikker vi blå bloks boller igen.


Et afgørende element for de konservative og Venstre i forbindelse med forhandlingerne omkring regeringens vækstplan, er at øl og sodavand bliver billigere. Dette fordi de mener at det vil gøre grænsehandlen mindre.

Er dette virkeligt de vigtigste krav de to partier kan stille op med. Giv os billige bajere og sodavand til vores drinks, så stemmer vi for jeres forslag. Er der ikke vigtigere problemer end dette? Selvfølgelig ville det gavne Danmarks økonomi hvis grænsehandlen blev mindre, men det er jo ikke kun øl og sodavand der er billigere i Tyskland. Det er stort set alt. Vi har i Danmark så høje afgifter og moms på alt, at det er meget dyrere at handle her, så klart smutter man da til Tyskland, hvis man bor tæt nok på grænsen til at det kan betale sig. Regeringen mener ikke de krav er noget problem for samarbejde.

Kunne man ikke i stedet forestille sig at sænke afgifter og moms på sunde varer, og så hæve dem tilsvarende på øl og sodavand. Så længe at det er billigere at købe en discount bajer end et æble, så er der da råderum her. Eller det er måske partiernes mening, at vi alle skal være alkoholikere eller have sukkersyge.

Lavere afgifter og moms på sunde madvarer har tidligere været en del af SF’s politik, men nu er de jo kommet i regering, og så er det hele jo anderledes. Nu er de blevet ludere for de Radikale, Venstre og de Konservative. Deres egen mening og partiprogram ser man ikke længere noget til. De har prostitueret sig selv for at være i regering.

Annette Vildledtsen kæmpede for formandsposten med argumenter om at trække SF tilbage til det de engang var. Nemlig et socialistisk parti. Dette var så bare valgsnak. Aldrig har SF været mere borgerligt end nu.

Nu kan det kraftedme snart være nok. Hvis man har et partiprogram, så kæmper man for at de ting bliver gennemført. Man sælger ikke sin sjæl til fanden for en ministertaburet. Annette Vildmedtaburet burde sendes til Bloksbjerg før tid. Der er alt for lang tid til Skt. Hans. Selvfølgelig er man nød til at indgå kompromiser i en regering der består af flere partier, men hvad fanden har de lige fået igennem fra deres parti. De slikkede først røv på Helle Trorjegerblå og Margrethe Vestulvifåreklæder. Nu slikker de kraftedme også bollerne på blå blok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar