mandag den 4. marts 2013

Slavehandleren fra Danmark.


Direktøren for Christko stål Christian Skovsted udtaler at de danske arbejdere er forkælede. Han mener at vi er alt for blødsødne, og at en mellemting imellem de danske forhold og de nigerianske ville være at foretrække.

Nigeria har store olieindtægter, men dette kommer nu ikke arbejderne og den øvrige befolkning til gode. Næsten 55 % af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen. I landområderne er tallet over 63 %.

Kære Christian Stålhjerte. Er du først tilfreds når de danske arbejdere bor i lerhytter og drikker forurenet vand. Er det virkeligt så vigtigt for dig at skrabe en formue sammen, at resten af befolkningen skal dø af sult. Du vil overføre afrikanske forhold, hvor overklassen kan behandle resten af befolkningen som slaver.

Nu kan det kraftedme snart være nok. Hvad fanden bilder sådan en opblæst direktør sig ind. Vi skal for helvede ikke have afrikanske forhold her i landet. Hvis det er sådan du ønsker det, så tag dog for fanden og rejs hen hvor peberet gror. Ved ikke om det gror i Nigeria, men ellers kan du sikkert finde et andet fattigt land hvor det gør. Der kan du så gå og lege slavehandler, og spytte på de fattige. Fy for helvede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar