tirsdag den 19. marts 2013

Søren Pind vil skyde Henrik Skam Kristensen.


Hvis du skal have ny bil, og ikke har råd til at købe en splinterny, så skal du ud på brugtbilsmarkedet og lede. Hvis du så finder en 4 år gammel bil der er dyrere end ny, vil du så købe den?

Det er der ingen fornuftige mennesker der vil, men det vil transportminister Henrik Dam Kristensen godt.

DSB har netop købt 46 vogne for 649 millioner kroner. DSB har haft lejet dem i 4 år, og dengang kunne de have købt dem for 562 millioner. Nu køber de så de samme vogne for langt mere, efter de har været brugt i 4 år.

Der er kraftedme da ikke noget at sige til at alt sejler ved DSB. Hvad fanden er det lige der sker for dem. Der er sgu da ikke noget at sige til, at de kører med et kæmpe underskud, selvom deres billetter er vildt dyre og servicen ringe. Man skal betale en formue for at få en ståplads i toget, men alligevel kan det ikke løbe rundt. Hvem fanden lader en mand som Henrik Skam Kristensen styre økonomien med den købmandssands. Manden burde jo ikke engang have adgang til sin egen pengepung. Nu må i kraftedme se at få styr på den mand, ellers klæder vi ham satme ud som ulv, og sender Søren Pind efter ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar