mandag den 15. april 2013

Breaking News: Boston brænder.


Terrorhandling i Boston. Breaking News. Alt handler pludselig om de to bomber der sprang under et maratonløb. Tre døde og mere end 100 sårede.

Der er endnu ikke nogen der har taget ansvaret for handlingen, men ingen tvivl om at USA nok skal finde den eller de skyldige, ellers skal de nok finde en syndebuk, for amerikanerne har brug for at hævne det. Hvis det viser sig at være en fra Nordkorea, så bliver hele Nordkorea nok jævnet med jorden. Den eneste chance der er for, at det ikke kommer til at gå ud over civile i et eller andet land, er at det viser sig at være en forrykt amerikaner.

Sådan en handling er selvfølgelig totalt uacceptabel, og skal selvfølgelig have dækning i nyhederne, men når det så er sagt, så er der sådanne handlinger hver dag rundt omkring i verden, men ofte fylder de kun meget lidt i pressen. Selvfølgelig ikke hvis der er en vesterlænding der er død eller bare skadet. Hvis der er en dansk turist i området bliver nyhedsdækningen også større. I pressen er en hvid død meget mere værd en tusind døde børn i Afrika eller Mellemøsten. Desuden er der som regel også bedre billeder når det foregår i vesten. Gode billeder er en garanti for megen pressedækning.

USA har mange fjender, og med god grund. De vil helst bestemme over alle lande i verden, og indføre deres kapitalistiske liberalistiske såkaldte demokrati. Man kan og må ikke have andre ideologier, for den amerikanske er den eneste rigtige. I hvert fald ifølge dem selv. De har næsten udryddet den oprindelige befolkning i USA, og ser nok også helst at resten af den ikke hvide verden bliver det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar