onsdag den 24. april 2013

Dronning Sorttand og Prins Ølvom.


Kongehuset havde sidste år et underskud på 1.780.352 kroner. Underskuddet forklares med Dronningens regeringsjubilæum, statsbesøg fra Kina og besøg i London fordi der var Olympiade. Kongehuset får i forvejen over 342 millioner om året, men dem kunne de så ikke lige klare sig for sidste år.

Dronning Sorttand og Prins Ølvom må grine deres røv i laser, fordi vi danskere frivilligt giver dem så mange penge. De laver stort set intet samfundsgavnligt, selvom nogen påstår at det er godt for erhvervslivet at de rejser rundt i verden på første klasse, men mon ikke andre lande ville købe vores varer alligevel. Det er nok ikke Dronningens sorte tænder der gør udslaget.

Hvorfor helvede skal vi poste penge i deres luksusliv. Deres blod er sgu ikke mere blåt end tiggerens ude på bænken i gågaden. De er kraftedeme mennesker som alle andre. De skider og tørrer røv som alle andre. De er fandeme ikke guder. Ingen guder har så sorte tænder eller er så usle som Prins Ølvom. Det er sgu tidd til at smide dem på porten og brænde deres slotte ned, eller leje dem ud til alle de studerende der ikke har råd til et sted at bo.

Kongehuset er et levn fra en tid der for længst er overstået. Det stammer fra en tid hvor man troede på at nogle var født til at være mere end andre. Nu er det kraftedeme tid til at hive dem ned fra den piedestal. Dronningen kunne jo få et job som luder eller tigge penge i gågaden sammen med ølbumserne. Prins Ølvom kunne jo. Ja hvad fanden kan den mand overhovedet bruges til. Ikke engang pauseklovn kunne han bruges til, for vi har jo set alle hans klovnerier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar