torsdag den 18. april 2013

Nu er det kraftedeme nok 2.


Så lykkedes det så igen for regeringen at få gennemført et forslag som er mere blåt end rødt. De vil tage penge fra de fattige og give til de rige. Hurra hurra.

Når man ser Mette Frederiksen stå frem og prøve på at forsvare det, så løber det mig koldt ned ad ryggen. Det er som at høre Joakim B. Olsen tale. Måske er Mette bare en bugtalerdukke som bliver styret af Joakim.

Nu kan det kraftedeme være nok. Hvad fanden er det lige der foregår der inde på borgen. Er i da alle sammen blevet rablende sindssyge. I gik til valg på at lave forandring, men sgu da ikke på at forandre det hele liberalistisk. Nu må i fandeme lige få strammet hjælmen og kigge jer i spejlet. ”Hvem er den mest liberalistiske i verden her?” Hvis spejlet derefter siger en i regeringens navn, så er det fandeme tid til at gå af. Hvad fanden skal vi med en ”rød” regering som er mere blå end den tidligere regering.

”Jamen sodavands priserne bliver sat ned” jamen det er de fattige da sikkert også vildt begejstrede for. De har ikke råd til husleje og mad, men sodavand skal jo nok redde dem. Hvad fanden er meningen.

Nu må Enhedslisten fandeme se at komme ind i kampen. I holder hånden over denne regering. Er det ikke bedre at få væltet lortet, for det her holder da ikke en meter. I må kraftedeme se at få ringet til Peter, for jeg fatter ikke en meter. Det er nu at, i skal sige at, i ikke gider mere. Det er bedre at være i opposition end at støtte det der sker nu.

2 kommentarer:

 1. Det er helt ad h...... til med den regering, vi er belemret med, men mener du virkelig seriøst, at det vil hjælpe (os) at vælte den, så Løkke kan komme til og fortsætte med at slagte danskernes liv og lelvevis - og nedlægge Danmark?

  Enhedslisten er nødt til - for nu! - at lade Corydon-Vestager-Thorning fortsætte lidt endnu. For det ENESTE, der kan redde os nu for den totale sociale derute og menneskeligt ragnarok, er, hvis der indenfor det de næste måneder opstår et "Fugl Føniks parti", der laver "revolution" i det vanvittige politiske system, der har taget befolkningen som gidsler - og genindfører ægte sociale og demokratiske værdier ved næste valg.

  Ét er helt sikkert, danner lærerne et nyt parti, som der er forlydener om, så vil tilslutningen blive enorm.

  Når lockouten er overstået, så håber jeg, at Anders Bondo kan finde kræfter og energi til at være med til at stå i spidsen for det nye parti. Han er kendt af alle og anses som stærk, social og troværdig af et flertal i befolkningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener det er langt bedre at sidde i opposition for Enhedslisten, og så håbe på at de utilfredse i SF og Socialdemokratiet danner et nyt venstrefløjsparti.

   Slet