tirsdag den 9. april 2013

Nu er det kraftedeme nok.


Helle Thorning afviser at Socialdemokratiet er i krise. Det er da at fornægte fakta og virkeligheden så det skriger til himlen. Det er som da Hitler stadig sagde til tyskerne at de ville sejre, selvom Stalin stod midt i Berlin.

Socialdemokratiet har nu mistet så mange vælgere, at partiet ville være på størrelse med Dansk Folkeparti hvis der var valg nu. Partiet har mistet stemmer hver eneste dag under Thornings ledelse. Hun har kørt partiet helt i sænk.

Da Socialdemokratiet gik til valg. Var det med løfterne om at de ville føre en rød politik. Det skulle være slut med liberalistiske synspunkter. De bredeste skuldre bære det bredeste læs, som det gamle slogan lyder. Da valget så blev vundet, og statsministeren nu hed Helle, så fik piben så en helt anden lyd. Alle skulle bidrage, og de fattigste skulle så bidrage mest. Ikke så mærkeligt at de socialdemokratiske vælgere følte sig snydt. Partiet der før var et arbejderparti, var nu i stedet et pamperparti. Deres politik har været mere blå end den tidligere regerings.

Senest ser vi Corydon føre sig frem som en diktatorisk leder. Lærerne skal bare lystre. Det skal han nok sørge for. Demokrati er vist ikke lige Corydons livret. Hans diktatoriske ideer falder lige i Helles smag, men ikke i vælgerne. De har for længst sagt fra. Den nuværende regering vil gå over i historien som den største fuser nogensinde.

Nu kan det kraftedeme være nok. Man kan satme ikke gå til valg på at ville føre en social politik, og når man så vinder valget, så skifter man over til en kapitalistisk liberalistisk politik. Det er jo som at købe en ny bil, og når man så har betalt, så får man leveret en gammel damecykel uden sadel. Helle Thorning burde sgu lige huske hvilket parti hun er leder af, ellers må hun kraftedeme smides ud. Så kan hun i stedet melde sig ind i Liberal Alliance, for det er da der hun hører til. Det samme kan siges om Corydon. Den mand er jo satme værre end Simon Homorøv.

1 kommentar: