tirsdag den 23. april 2013

Soen Mette ødelagde min dag.

Min dag startede ellers godt, men så så jeg Mette Frederiksen tone frem på skærmen, og så var mit humør sgu ødelagt.

Hun forsvarer deres ide om at gøre fattigere endnu fattigere, med at det er for børnenes skyld, fordi det er synd for børn at have en arbejdsløs far eller mor. Dette vil Mette så hjælpe dem med ved at gøre dem fattigere, for så mener hun at de nok skal finde et job, eller starte på en uddannelse. Hun nævner så i samme åndedræt at hun er sikker på at befolkningen er enig med hende.

Ved ikke lige hvor Mette har sin virkelighedssans henne, for Socialdemokratiet mister opbakning hver eneste dag, men det gled hun let henover.

Der er ikke noget der tyder på at der kommer flere job, fordi man gør mennesker fattigere. Så hvilke job man vil presse disse mennesker til at tage, er lidt svært at finde ud af. Det var noget andet hvis der var job til alle disse mennesker, men det er der jo ikke.

Nu må der kraftedeme snart være nogen der fortæller Mette og hendes medskyldige lidt om virkeligheden, for hun lever jo på en anden planet. Tving soen til at leve for 5000 kroner om måneden, og nedgør hende hver dag, som hun nedgør de arbejdsløse i øjeblikket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar