fredag den 3. maj 2013

Kamelpuler på statsbesøg.


Så kom den afghanske præsident Hamid Karzai på statsbesøg. Her blev han lovet af Helle Thorning at han også fremover ville modtage penge fra Danmark. Afghanistan er det land der modtager flest penge fra Danmark.

Jeg har fandeme svært ved at se det fornuftige i at vi skal give penge til Afghanistan. Hvorfor helvede skal vi støtte noget som helst i den ørken. Hverken vores soldater eller penge har noget at gøre der. Det startede som krigen mod terror. Ja den dagsorden lyder jo mægtig fin, men sandheden er at uanset hvor rædselsfulde Taliban er, så har de aldrig interesseret sig for Vesten. Deres interesser har udelukkende været lokale. De har aldrig lavet terrorhandlinger i Vesten. De har undertrykt den lokale befolkning, men skal vi virkelig blande os i det. USA undertrykker jo f.eks. også indianerne og den farvede befolkning, men det får os da ikke til at sende soldater til det hvide hus.

Hamid Karzai er mindst lige så korrupt som alle andre i Afghanistan. Han er udelukkende kommet til magten ved hjælp af bestikkelse og valgsvindel. Dette selvfølgelig ved hjælp af dollars leveret af CIA. Man har valgt at denne mand skal lede landet, fordi han er mere modtagelig for bestikkelse end de andre klanledere.

Nu kan det kraftedeme være nok. Vi har ikke penge til at hjælpe de svage i Danmark. Der sker nedskæringer næsten hver eneste dag. Hvorfor helvede skal vi så sende penge til en kamelrytter på den anden side af kloden. Han må kraftedeme finde sig et rigtigt job, lige som alle andre. Han kan jo eventuelt blive dansedreng. De er jo i høj kurs blandt de rige i Afghanistan. Så kan han blive pulet af rige afghanere der lige vil prøve noget andet end kamelen.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar