lørdag den 11. maj 2013

Kun velhavende må have kærester.


Regeringen vil nu indføre gensidig forsørgerpligt for par der bor sammen. Før var dette reglen for gifte par, men nu skal reglen også gælde kærester. De færreste par havde vel forestillet sig at de skulle stå med risiko for, at kæresten skulle betale alle regningerne.

Når man flytter sammen med kæresten, gør man det af kærlighed, og sjældent af økonomiske grunde. Man sparer en enkelt husleje, men derudover er udgifterne jo de samme. Der er heller ikke mange par der har fælles økonomi, for efter 1960ernes oprør fra kvindebevægelsen, så regnes vi alle for individuelle mennesker. Dette vil regeringen nu lave om. Hvis man bor sammen, så regnes man som et menneske. Dette vil naturligvis få rigtig mange til at flytte fra hinanden, for almindelige mennesker har jo ikke råd til at miste indtægt fra den ene part. Vi vil blive et samfund af en overklasse der bor i huse. Imens vi andre så kan sidde i små etværelses ”lejligheder”. Vi må jo så endelig heller ikke besøge hinanden, for så kan man risikere at en fra staten mener man jo har en kæreste. Vi er ved at virkeliggøre George Orwells Big Brother verden.

Nu kan det kraftedeme være nok. Hvad helvede har de gang i derinde på borgen. Skal det nu være forbeholdt velhavende mennesker at kunne bo sammen med kæresten. Er kærlighed nu kun for de rige. Jeg skal fandeme ikke forsørge min kæreste, og betale for alt hendes sminke. Så må hun kraftedeme nøjes med at bruge fedtfarver fra Fætter BR. Hun er nok heller ikke så vild med at skulle betale for alle mine pornoblade. Specielt ikke når hun ikke ved jeg køber dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar