torsdag den 2. maj 2013

Rul Thorning i tjære og dyp hende i fjer.


Dagen derpå efter arbejdernes kampdag er mange chokeret. Ikke mindst Helle Thorning og resten af hendes bande. Hvorfor kastede de tomater på os og fløjtede så ingen kunne høre vores tale. Helle Thorning taler om det udemokratiske i at folk ikke gad høre på hende, og hun blev oveni købet skudt med en vandpistol. Uha uha det kan man jo næsten dø af. Politi og sikkervagter fik dog hurtig overmandet skytten, før han kunne nå at lade pistolen og skyde igen.

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg smilte da jeg så Thornings skræmte udtryk. Hun troede et øjeblik at hun skulle dø, eller også var det frisuren som hun var bange for gik i stykker.

Hvad fanden havde Helle Judas regnet med. havde hun regnet med klapsalver fra sine undersåtter. Hun har jokket på vælgerne med sine dyre designersko. troede hun ikke folk havde opdaget det, eller troede hun at det var i enevældens tid hvor ingen turde gøre oprør. Hun fik hvad hun fortjente, eller det gjorde hun så jo ikke engang. Hun havde fortjent at blive dyppet i tjære og rullet i fjer og blive sendt i landflygtighed. I samme åndedræt kan vi så smide Corryfæ og Vilhelmso ud også. Hvad fanden bilder de sig ind. De har fået magten under falske forudsætninger. De har efterhånden brudt samtlige valgløfter.

Det i går var måske bare starten på en folkelig bevægelse der har fået nok. Vi er trætte af levebrødspolitikere der lyver og bedrager. Vi vil have folkeligheden tilbage. Vi vil have menneskeligheden tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar