lørdag den 18. maj 2013

Ryg og rejs med DSB.


Nu vil DSB indføre rygeforbud på deres perroner. Det vil de fordi de vil indføre et sundt arbejdsmiljø for deres ansatte og for de rejsende.

”Vi tager overpris for billetterne. Togene er tit forsinkede og de er proppet så det næsten er umuligt at få flere ind. Hvad kan vi gøre for at genere vores kunder endnu mere?”.

”Vi kan da forbyde folk at ryge”.

Jeg kan forstå mange af de forbud der er nødvendige på en perron. Man må ikke springe ud foran toget, eller onanere på bænken. Men at ryge en smøg i fri natur, kan sgu ikke genere nogen, medmindre man absolut insistere på at rygning er roden til alt ondt. Lige fra verdenskrige til skilsmisser.

Nu kan det kraftedeme være nok. Vi skal finde os i forsinkede og overfyldte toge, og nu vil i så forbyde os at ryge en smøg imens vi venter. Hvad helvede er planen med det. Er det for at gøre jeres kunder endnu mere sure og skubbe endnu flere og i privatbilismen.  Hvem fanden er kommet på den geniale plan. Billetpriserne er så dyre at enhver der har mulighed for at køre strækningen i bil, da til enhver tid vil foretrække det. Det for sgu da ikke flere til at vælge toget at man så heller ikke må snuppe en smøg inden man skal ind i et totalt proppet tog, hvor man ikke engang kan stå op, uden at jokke nogen over tæerne. I vil forbyde det med henvisning til sundt arbejdsmiljø. Sig mig lige en gang. Har i glemt at i kører rundt i dieseltog. En smøg i fri natur har sgu nok ikke det vilde at sige, når luften er fyldt med diesel os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar