torsdag den 1. maj 2014

Giv Margrethe og Henrik tåregas.


I dag er det 1.maj. Arbejdernes internationale kampdag, men da aviser og tv ikke omhandler andet, så vil jeg hellere skrive om Valborgsdag, for det er det nemlig også i dag. Den er opstået i middelalderen, hvor man med store fester fejrede Sankt Valborg. Valborg var en helgeninde som blev født i 700 tallet som datter af den engelske konge, men i stedet for at gå efter det halve kongerige, så ville hun hellere leve et simpelt liv som nonne.

Se det kunne de danske kongelige kraftedme lære noget af. Hvorfor helvede har vi et kongehus som får en formue fordi, ja hvorfor? Deres blod er satme ikke mere blå end mine nosser. De burde fandme sendes ud i aktivering ligesom alle andre arbejdsløse. De er sgu ikke mere værd end os andre. Hvorfor helvede skal der gå en masse skattekroner til en fedladen franskmand, som ikke engang har gidet lære det danske sprog.

Der er kun en rigtig løsning på kongehuset. Sælg det til Faderhuset og smid tåregas i hovedet på Margrethe og Henrik Pauseklovn indtil de forlader stedet. Sæt dem derefter på slotspladsen i et par timer, før de bliver smidt i detentionen.  Så kan de kraftedme føle hvordan det er at være et almindeligt menneske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar